NAPREDNE TEHNOLOGIJEHLAJENJE. SKLADIŠČENJE. ZORENJE.

Hlajenje v proizvodnji ohranja kakovost in svežino blaga.

Hlajenje je ključni del v proizvodnem procesu, saj ohranja svežino živil brez škodljivih vplivov na kakovost, ki se pojavijo pri prekomerni predelavi. Zato je hlajenje eden glavnih načinov podaljšanja roka uporabnosti, hkrati pa je sprejemljivo tudi za potrošnike. Hlajenje je ključno za vzdrževanje kakovosti v celotni prehranski verigi, treba pa ga je prilagoditi proizvodnemu procesu.

Nadzorovanje temperature hrane v celotni preskrbovalni verigi je nujno za podaljšanje roka uporabnosti.

MESna industrija

Visoke zahteve po kakovosti živil in strogi veterinarski pogoji narekujejo vgradnjo kakovostnih hladilnih sistemov. Naše vodilo je ustrezna izbira in pravilna namestitev sistema hlajenja, ki dosega visoke tehnološke standarde in s tem ohranja kakovost mesa in mesnih izdelkov.

mlečnA INDUSTRIJA

Učinkovita proizvodnja mlečnih izdelkov je odvisna od skrbno izbrane hladilne opreme. Z uporabo ustreznih hladilnih sistemov lahko dosežete optimalno hladilno moč in želeno temperaturo v vsakem trenutku. Vgradimo lahko tudi akumulatorje ledu, ki še povečajo energetsko učinkovitost celotnega sistema hlajenja.

PEKARSKA INDUSTRIJA

S hladilnimi sistemi v pekarstvu in slaščičarstvu lahko dosegate višjo kakovost pekarskih izdelkov in manjšo odvisnost primarne proizvodnje od prodaje končnih izdelkov. Ponudimo vam lahko širok spekter hladilnih sistemov za vsa temperaturna območja z regulacijo vlage.

ZAMRZOVALNI TUNELI

Sodoben način predelave svežih živil in izdelkov narekuje tudi globoko zamrzovanje. Tunele za globoko zamrzovanje izdelujemo kot samostojne enote ali v sklopu celotne hladilnice.

Izvedba tunelov je specifična glede na vrsto živil, ki jih želimo zamrzovati. Na voljo so različne kapacite, dimenzije in vrste, prilagojene vašim željam in potrebam zamrzovanja.

CENTRALNI NADZORNI SISTEM EHO

S centralnim nadzornim sistemom EHO se lahko daljinsko povežemo z vašim objektom, kar omogoča upravljanje in nadzor objekta ter zagotavlja takojšen in celovit strokovni servis in podporo v primeru izrednih situacij.

SERVIS 24/7

Zavedamo se, da je pri hladilnih sistemih v primerih okvar hitro in učinkovito posredovanje izrednega pomena. V 24-urni pripravljenosti imamo izjemno usposobljeno servisno ekipo, ki zagotavlja svetovanje, preventivno vzdrževanje in servisne posege. Na našo izkušeno ekipo in kakovostno podporo se lahko zanesete 24 ur na dan, 365 dni na leto. Nudimo vam tudi zamenjavo in tehnične izboljšave obstoječih hladilnih sistemov po meri.

VEČ INFORMACIJ

Kontaktirajte nas za več informacij in dovolite, da vam osebno pokažemo veliko dodano vrednost, ki jo lahko EHO tehnologije hlajenja, skladiščenja in zorenja prinesejo vam in vašemu podjetju.

Zakaj izbrati EHO?

EHO SISTEMI