NAPREDNE TEHNOLOGIJEHLAJENJE. SKLADIŠČENJE. ZORENJE.

Ponujamo vam celovite storitve po meri za industrijske sisteme hlajenja, skladiščenja in zorenja, od projektiranja in izvedbe do projektnega vodenja.

Smo kompetenten in zanesljiv partner. Naročnikovim potrebam se prilagajamo v načinu in roku izvedbe, upoštevamo tudi stanje objekta, kamor vgrajujemo hladilne sisteme. Gradimo objekte od malih do največjih kapacitet.

S svojim znanjem, izkušnjami in resursi smo sposobni »na ključ« izpeljati tudi najzahtevnejše projekte.

Celovite storitve, od projektiranja do izvedbe

Ponujamo celovite storitve na področju industrijskega hlajenja, skladiščenja in zorenja, od projektiranja do izvedbe in vodenja projektov.

Naročnikovim potrebam se prilagajamo v načinu in roku izvedbe, upoštevamo pa tudi stanje objekta, kamor vgrajujemo hladilne sisteme. Gradimo objekte od najmanjših do največjih kapacitet.

Po meri projektiramo sisteme hlajenja, skladiščenja in zorenja za dolgoročno uporabo, ki ustrezajo naročnikovim specifičnim potrebam.

Z nenehnim izboljševanjem naših sistemov hlajenja, skladiščenja in zorenja smo ves čas v koraku s svetovnimi tehnološkimi trendi in novostmi.

Sisteme hlajenja, skladiščenja in zorenja projektiramo z različnimi hladivi, kot so amonijak (NH3), ogljikov dioksid (CO2), propan, freoni z nizkim številom GWP (Global Warming Potential) itd.

Kakovostno projektiranje hladilnih sistemov zagotavljamo s pravilnim izborom opreme in ustrezne tehnologije.

Z izkušenimi inženirskimi ekipami nudimo:

 • projektiranje in inženiring sistemov za hlajenje, skladiščenje in zorenje,
 • izdelavo projektov za pridobitev gradbenega dovoljenja,
 • izdelavo projektov za izvedbo.

Izvedbo oziroma montažo na objektih izvajamo strokovno, natančno, v dogovorjenih rokih ter s prilagajanjem ostalim izvajalcem in stanju objekta.

V montažo na objektu, ki jo izvajajo naše strokovne in izkušene ekipe, je vključena:

 • montaža izolacijskih panelov,
 • montaža hladilnih sistemov in opreme,
 • montaža opreme za vzpostavitev kontrolirane atmosfere (CA),
 • montaža regalnih sistemov,
 • montaža ostale tehnološke opreme,
 • montaža elektroinštalacij,
 • po meri prilagojeno programiranje in vgradnja centralnega nadzornega sistema EHO,
 • celovito projektno vodenje od začetka do zaključka projekta.

Hladilni sistemi so načrtovani in izdelani v skladu z najsodobnejšimi tehnologijami hladilnih sistemov in veljavnimi evropskimi ali drugimi zahtevanimi standardi.

Napredne tehnologije

EHO je zaupanja vreden in zanesljiv ponudnik sistemov hlajenja, skladiščenja in zorenja, ki uporablja vrhunske in napredne tehnologije po najvišjih mednarodnih standardih.

Kakovost naših izdelkov in storitev je plod dolgoletnih izkušenj, bogatega znanja ter sodelovanja z univerzami in vrhunskimi proizvajalci opreme. Od ustanovitve podjetja v letu 1980 smo zavezani stalnemu sledenju globalnih tehnoloških trendov in inovacij. Ponosni smo na uspešno izvedene projekte širom po svetu, v več kot 30 državah.

Načrtujemo in izdelujemo ustrezne elemente in tehnologijo hladilnih sistemov. Na ta način zagotavljamo visoko kakovost celotnih hladilnih sistemov, dosegamo kratke roke izvedb in se učinkovito prilagajamo nestandardnim izvedbam.

Namensko izdelan centralni nadzorni sistem EHO zagotavlja popolnoma samodejno delovanje celotnega sistema.

Za sisteme hlajenja, skladiščenja in zorenja razvijamo in vgrajujemo ustrezno programsko opremo – centralni nadzorni sistem EHO.

Našo zavezanost kakovosti izkazujemo tudi s prejetim certifikatom ISO 9001:2015.

Inovativne rešitve

Smo inovatorji in nenehno stremimo k izboljšanju naših sistemov hlajenja, skladiščenja in zorenja. Poglabljamo se v potrebe svojih kupcev in razvijamo njim prilagojene rešitve. Iščemo nove energetsko in stroškovno učinkovite rešitve, spremljamo nove trende v hladilni industriji in drugih industrijah ter sodelujemo z vodilnimi proizvajalci opreme in univerzami.

Naše strokovne in izkušene razvojne in inženirske ekipe nenehno razvijajo in načrtujejo inovativne, po meri prilagojene rešitve za reševanje naročnikovih problemov in iskanje novih stroškovno in energetsko učinkovitih rešitev.

Naša lastno razvita inovativna programska oprema – centralni nadzorni sistem EHO (»Computer Control System EHO«) omogoča popolno in uporabniku prijazno upravljanje ter pregled nad delovanjem sistemov hlajenja, skladiščenja in zorenja v objektu, vključno z nastavitvami in nadzorom pomembnih tehnoloških delovnih parametrov, prilagojenim potrebam in zahtevam naročnika.

S tem zagotavljamo visoko kakovost celotnih hladilnih sistemov, doseganje kratkih rokov izvedbe in učinkovito prilagajanje nestandardnim izvedbam.

Specializirana znanja

Naša specializiranost je izjemna. Zaposlujemo najbolj usposobljene in izkušene osebe, posedujemo pa tudi specialistično znanje iz projektiranja, montaže, inženiringa in projektnega vodenja. Imamo edinstvena znanja iz načrtovanja programske opreme, svetovanja in agronomije.

V po meri prilagojene storitve EHO spadajo:

 • strokovni in izjemno usposobljeni lastni inženirski oddelki (elektro, strojni) s strokovnim znanjem glede prilagojenih rešitev,
 • izkušen lastni oddelek za programiranje prilagojenega centralnega sistema EHO v skladu s posebnimi potrebami naročnikov,
 • visoko kvalificirana, izkušena in usposobljena ekipa vodij projektov,
 • usposobljene in certificirane montažne ekipe,
 • strokovni tehnolog, ki vam pomaga doseči najboljše rezultate in usposobiti vaše strokovno osebje,
 • svetovalne storitve, ne le za vodenje vašega projekta, temveč tudi za pomoč pri optimizaciji vaših poslovnih procesov in rezultatov.

Profesionalna primopredaja in usposabljanje

V sklopu naše profesionalne primopredaje po izvedeni montaži opravimo preizkus celotnega hladilnega sistema in usposobimo vaše osebje.

Visokokakovostno usposabljanje vašega strokovnega osebja je naša zaveza, katere namen je pridobiti znanje za upravljanje z vgrajeno opremo in v celoti izkoristiti prednosti hladilnega sistema.

Po zagonu opreme in usposabljanju vašega osebja lahko pričnete uporabljati objekt.

V primeru, da potrebujete dodatno podporo in pojasnila, smo vam na razpolago.

On-line povezava, vzdrževanje in servisiranje

S centralnim nadzornim sistemom EHO se lahko daljinsko povežemo z vašim objektom, kar omogoča upravljanje in nadzor objekta ter zagotavlja takojšen in celovit strokovni servis in podporo v primeru izrednih situacij.

Zavedamo se, da je pri hladilnih sistemih v primerih okvar hitro in učinkovito posredovanje izrednega pomena. V 24-urni pripravljenosti imamo izjemno usposobljeno servisno ekipo, ki zagotavlja svetovanje, preventivno vzdrževanje in servisne posege. Na našo izkušeno ekipo in kakovostno podporo se lahko zanesete 24 ur na dan, 365 dni na leto. Nudimo vam tudi zamenjavo in tehnične izboljšave obstoječih hladilnih sistemov po meri.

VEČ INFORMACIJ

Kontaktirajte nas za več informacij in dovolite, da vam osebno pokažemo veliko dodano vrednost, ki jo lahko EHO tehnologije hlajenja, skladiščenja in zorenja prinesejo vam in vašemu podjetju.

Zakaj izbrati EHO?

EHO SISTEMI