NAPREDNE TEHNOLOGIJEHLAJENJE. SKLADIŠČENJE. ZORENJE.

POLITIKA O PIŠKOTKIH IN VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Spoštovani,

obiskali ste spletno mesto podjetja EHO d.o.o., Ob Dragi 7, SI-3220 Štore, Slovenija, EU.

Podjetje EHO d.o.o. spremlja obisk spletnega mesta zaradi izboljšanja uporabniške izkušnje in spremljanja delovanja spletnih strani. Naše spletne strani uporabljajo “piškotke”, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk.

Kaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, v katere se zapišejo podatki o obisku spletne strani.

Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je bolj učinkovito in prijetno.

Razlogov za uporabo piškotkov je več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (izbira jezika, število prikazanih rezultatov, velikost pisave itn.), pomagajo pri izvajanju spletnih storitev (registracija, vsebina nakupovalne košarice, prijava na e-novice, ogled videa itn.), pomagajo pri zbiranju podatkov o navadah spletnih uporabnikov (število obiskov, uporabnikom zanimiva vsebina itn.), s katerimi si pomagamo izboljšati vašo uporabniško izkušnjo in ocenimo učinkovitost zasnove spletnega mesta.

Nobeni piškotki, ki jih uporabljamo na svojih spletnih straneh, ne zbirajo podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati. Ker želimo biti z vami popolnoma odkriti, smo pripravili seznam vseh piškotkov, ki jih uporabljamo, in zakaj. Upoštevajte, da se z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta strinjate z našo rabo opisanih piškotkov.

Katere piškotke uporablja to spletno mesto?

Nujno potrebni piškotki

Piškotki, ki nam pomagajo ustrezno prikazati vsebine, omogočajo delovanje obrazcev, košarice in drugih bistvenih elementov spletne strani.

Tovrstni piškotki so aktivni le v času trajanja seje.

Primer uporabljenih piškotkov: ASP.NET_SessionId

Google Analytics

Google Analytics je storitev spletnega analiziranja. Nudi nam informacije o obnašanju uporabnikov na našem spletnem mestu in nam s tem pomaga ustvariti boljšo uporabniško izkušnjo, prikazati relevantno vsebino itn.
Pri razbiranju teh podatkov vas ne moremo osebno prepoznati. Življenjska doba teh piškotkov znaša do 2 let.

Primer uporabljenih piškotkov: _ga, __utma, __utmb,__utmc, __utmz in __utmv.

Več >>

YouTube

Storitev YouTube uporabljamo za predvajanje video posnetkov, piškotki pa se uporabljajo za beleženje podatkov o ogledih, shranjevanje priljubljenih uporabniških nastavitev, prikaz relevantnih video posnetkov itn.
Življenjska doba teh piškotkov znaša do 10 let.

Primeri uporabljenih piškotkov: Visitor_info1_Live, Use_Hitbox, SID, LOGIN_INFO, use_hotbox, PREF, SSID, HSID, watched_video_id_list, __utma, __utmz, demographics, VISITOR_INFO1_LIVE

Več >>

Kako lahko upravljate ali brišete piškotke?

Piškotkov nikakor ne bomo uporabljali za zbiranje vaših osebno določljivih podatkov, po želji pa lahko nastavitve o uporabi piškotkov spremenite tudi v brskalniku svojega računalnika ali mobilne naprave.

Večina modernih brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete ali zavrnete le določene vrste piškotkov ali pa si nastavite opozorilo, da stran želi shraniti piškotek na vašo napravo. Izbrišete lahko tudi piškotke, ki jih je brskalnik že shranil na vaši napravi.

Opozarjamo vas, da v primeru izklopa piškotkov vse funkcionalnosti spletnih strani morda ne bodo delovale enako učinkovito, opozorilo o uporabi piškotkov se bo prikazalo ob vsakem obisku, dolgoročno pa bo to negativno vplivalo na vašo uporabniško izkušnjo.

Postopek spremembe nastavitev piškotkov se v vsakem brskalniku razlikuje. Informacijo o tem lahko poiščete s pomočjo funkcije »Pomoč«, obiščete www.aboutcookies.org, ki nazorno razloži postopek v vseh modernih brskalnikih, ali pa nas kontaktirate prek e-maila.

Varstvo osebnih podatkov

V podjetju EHO d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost in z vsemi osebnimi podatki ravnamo strogo zaupno in skrbno. Ob obisku spletnega mesta se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave. S tem lahko informacije na našem spletnem mestu prilagodimo specifičnim potrebam naših strank.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Osebni podatki (npr. ime in priimek ali e-mail), ki jih prejmemo ob kontaktu po elektronski pošti, se uporabljajo izključno za posredovanje želenih informacij. Zavezujemo se, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bomo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam. Prosimo, da pri posredovanju podatkov upoštevate, da ne moremo v popolnosti zagotoviti, da nepooblaščena stranka ne bi prebrala ali spremenila vaših podatkov, posredovanih preko interneta.

V primeru kakršnihkoli vprašanj, nas kontaktirajte.

Kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki, ki jih vpišete v obrazce na spletnih straneh in ob prijavi na e-novice?

Podatke, ki jih vpišete v obrazce na spletnih straneh, uporabljamo izključno za namene predaje sporočila (oddaja povpraševanja itn.) oz. zahtevane storitve. Vaše podatke skrbno varujemo in jih nikakor ne posredujemo tretjim osebam oziroma uporabljamo za kakršne koli druge namene.

S prijavo na e-novice soglašate, da vaš elektronski naslov uporabljamo za namene obveščanja o novih storitvah/produktih, novicah in dogodkih. Iz sistema se lahko kadarkoli izpišete in sicer tako, da v poslanem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo za odjavo.

Piškotke Google Analytics in DoubleClick je mogoče onemogočiti tudi s pomočjo navodil, ki so na voljo preko spodnjih povezav:

Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en
Double Click: http://www.google.com/policies/technologies/ads/

Kontakti

V primeru težav, vprašanj ali če želite dostop, odjavo ali izbris vaših osebnih podatkov, nas prosim kontaktirajte.