NAPREDNE TEHNOLOGIJEHLAJENJE. SKLADIŠČENJE. ZORENJE.

Obstaja veliko razlogov, zakaj bi EHO moral biti vaš zaupanja vreden in zanesljiv partner.

Projektiranje & projektno vodenje

Nudimo celovito storitev, od projektiranja pa do montaže, izvedbe in vodenja projektov.

Smo ponudnik celovitih rešitev na področju industrijskega hlajenja, skladiščenja in zorenja, od projektiranja do izvedbe in vodenja projektov.

Smo kompetenten in zanesljiv partner. Upoštevamo vaše potrebe glede načina in roka izvedbe ter posebnosti montaže, ne glede na velikost projekta (majhne komercialne hladilne komore ali večje industrijske hladilnice).

Napredne tehnologije

Z vrhunskimi tehnologijami zagotavljamo hlajenje, skladiščenje in zorenje sadja po najvišjih standardih.

EHO je zaupanja vreden in zanesljiv ponudnik sistemov hlajenja, skladiščenja in zorenja, ki uporablja vrhunske in napredne tehnologije po najvišjih mednarodnih standardih.

Kakovost naših izdelkov in storitev je plod dolgoletnih izkušenj, bogatega znanja ter sodelovanja z univerzami in vrhunskimi proizvajalci opreme. Od ustanovitve podjetja v letu 1980 smo zavezani stalnemu sledenju globalnih tehnoloških trendov in inovacij. Ponosni smo na uspešno izvedene projekte širom po svetu, v več kot 30 državah.

Načrtujemo in izdelujemo ustrezne elemente in tehnologijo hladilnih sistemov. Na ta način zagotavljamo visoko kakovost celotnih hladilnih sistemov, dosegamo kratke roke izvedb in se učinkovito prilagajamo nestandardnim izvedbam.

Namensko izdelan centralni nadzorni sistem EHO omogoča popolnoma avtomatsko delovanje celotnega sistema.

Za sisteme hlajenja, skladiščenja in zorenja razvijamo in vgrajujemo ustrezno programsko opremo – centralni nadzorni sistem EHO.

Našo zavezanost kakovosti izkazujemo tudi s certifikatom ISO 9001:2015.

Inovativne rešitve

Strokovnjaki v inovativnih, po meri izdelanih rešitvah v sistemih hlajenja, skladiščenja in zorenja.

Smo inovatorji in nenehno stremimo k izboljšanju naših sistemov hlajenja, skladiščenja in zorenja. Poglabljamo se v potrebe naših kupcev in razvijamo njim prilagojene rešitve. Iščemo nove energetsko in stroškovno učinkovite rešitve, spremljamo nove trende v hladilni industriji in drugih industrijah ter sodelujemo z vodilnimi proizvajalci opreme in univerzami.

Naše strokovne ter izkušene razvojne in inženirske ekipe nenehno razvijajo in načrtujejo inovativne, po meri prilagojene rešitve za zadovoljevanje naročnikovih potreb in iskanje novih stroškovno in energetsko učinkovitih rešitev.

Naša inovativna programska oprema, ki smo jo razvili sami – centralni nadzorni sistem EHO (»Computer Control System EHO«) –omogoča popolno in uporabniku prijazno upravljanje ter pregled nad delovanjem sistemov hlajenja, skladiščenja in zorenja v objektu, vključno z nastavitvami in nadzorom pomembnih tehnoloških delovnih parametrov, vse skupaj pa je prilagojeno potrebam in zahtevam naročnika.

S tem zagotavljamo visoko kakovost celotnih hladilnih sistemov, doseganje kratkih rokov izvedbe in učinkovito prilagajanje nestandardnim izvedbam.

Specializirana znanja

Imamo lastne vrhunske strokovnjake s področja projektiranja, inženiringa, montaže, svetovanja, agronomije in vodenja projektov.

Naša specializiranost je izjemna. Zaposlujemo najbolj usposobljene in izkušene osebe, posedujemo pa specializirana znanja iz projektiranja, montaže, inženiringa in projektnega vodenja. Imamo edinstvena znanja iz načrtovanja programske opreme, svetovanja in agronomije.

V po meri prilagojene storitve EHO spadajo:

 • strokovni in visoko usposobljeni lastni inženirski oddelki (elektro, strojni) s strokovnim znanjem v prilagojenih rešitvah,
 • izkušen lastni oddelek za programiranje prilagojenega centralnega sistema EHO po posebnih potrebah in zahtevah naročnikov,
 • visoko kvalificirana, izkušena in usposobljena ekipa vodij projektov,usposobljene in certificirane montažne ekipe,
 • strokovni tehnolog, ki vam pomaga doseči najboljše rezultate in usposobiti vaše strokovno osebje,
 • svetovalne storitve, ne le za vodenje vašega projekta, temveč tudi za pomoč pri optimizaciji vaših poslovnih procesov in rezultatov.

Zajamčena kakovost

Pohvalimo se lahko s certifikatom ISO, kar pomeni, da zagotavljamo visokokakovostne izdelke, storitve in procese na vseh ravneh.

EHO ima certifikat ISO, ki je zagotovilo za kakovostne izdelke, storitve in procese. Naš pristop k delu temelji na kakovosti, svojo zavezanost kakovosti pa izkazujemo s certifikatom ISO 9001:2015.

Sistemi hlajenja so načrtovani in izvedeni v skladu z najnovejšimi tehnologijami sistemov hlajenja in veljavnimi evropskimi in drugimi zahtevanimi standardi.

Po montaži opravimo testni preizkus celotnega sistema hlajenja, pri katerem preizkusimo tlačne probe skladno z Direktivo PED 2014/68/EU, opravimo preizkus puščanja (pred polnjenjem s hladivom) in izučimo vaše osebje. Visokokakovostno usposabljanje vašega strokovnega osebja je naša zaveza, katere namen je, da osebje pridobi znanje za upravljanje z vgrajeno opremo, tako da lahko v celoti izkoristite prednosti hladilnega sistema.

Po zagonu opreme in usposabljanju vašega osebja lahko pričnete uporabljati objekt.

Izkušnje od leta 1980

Zaupanja vreden partner z več kot 800 zaključenimi projekti, s kapaciteto tudi do 50.000 ton in več.

Smo srednje veliko evropsko podjetje, ustanovljeno leta 1980 kot družinsko podjetje, specializirano za po meri narejene industrijske sisteme hlajenja, skladiščenja in zorenja. Zaradi svojih vrednot in osredotočenosti na stranke smo postali zaupanja vreden partner v več kot 30 državah po vsem svetu.

Kakovost naših izdelkov in storitev je plod dolgoletnih izkušenj, bogatega znanja ter sodelovanja z univerzami in vrhunskimi proizvajalci opreme. Od ustanovitve podjetja v letu 1980 smo zavezani stalnemu sledenju globalnih tehnoloških trendov in inovacij.

Ponosni smo na več kot 800 uspešno izvedenih projektov hlajenja, skladiščenja in zorenja širom po svetu, od manjših do takih s kapaciteto 50.000 ton in več.

Poprodajne storitve

Vedno na voljo za dobavo rezervnih delov in vzdrževanje s servisno asistenco na samem objektu in na daljavo, 24/7.

EHO zagotavlja vedno dostopne in odzivne poprodajne storitve, vključno z oskrbo z rezervnimi deli, vzdrževanjem ter servisno asistenco na objektu samem in na daljavo 24 ur na dan in 365 dni na leto. Smo podjetje s celovitimi storitvami, ki na prvo mesto postavlja stranko.

Naš centralni nadzorni sistem EHO omogoča preprosto in uporabniku prijazno upravljanje sistemov hlajenja, skladiščenja in zorenja. Daljinsko se lahko povežemo na centralni nadzorni sistem EHO v vašem objektu, tako da lahko opravljamo naš celovit, hiter in strokoven servis ter ponujamo podporo za vse nujne situacije.

Zavedamo se, da je pri hladilnih sistemih v primerih okvar izrednega pomena hitro in učinkovito posredovanje. Visoko usposobljena servisna ekipa zagotavlja svetovanje, preventivno vzdrževanje in servisne posege. Nudimo vam tudi zamenjavo in tehnične izboljšave obstoječih hladilnih sistemov po meri.

Na našo izkušeno ekipo in kakovostno podporo se lahko zanesete 24 ur na dan, 365 dni na leto.

Mednarodni doseg

Uspešno zaključeni projekti v več kot 30 državah v Evropi, na Bližnjem vzhodu, v Aziji, Afriki in Oceaniji.

EHO ima uspešno zaključene projekte širom po svetu, v več kot 30 državah v Evropi, na Bližnjem vzhodu, v Aziji, Afriki in celo v Oceaniji.

VEČ INFORMACIJ

Stopite v stik z nami nas za več informacij in dovolite, da vam dokažemo veliko dodano vrednost, ki jo lahko tehnologije hlajenja, skladiščenja in zorenja EHO prinesejo vam in vašemu podjetju.

 • 30+
  države, v katerih imamo projekte
 • 800
  zaključenih projektov
 • 1980
  začetek delovanja podjetja