NAPREDNE TEHNOLOGIJEHLAJENJE. SKLADIŠČENJE. ZORENJE.

Spoštovani,

obiskali ste spletno mesto podjetja EHO d.o.o., Ob Dragi 7, SI-3220 Štore, Slovenija, EU.

Zahvaljujemo se vam za obisk spletnega mesta. Upamo, da vam je spletno mesto všeč. Da bi zagotovili pravilno uporabo in razumevanje besedil, objavljenih na spletnih straneh, prosimo, da si preberete spodnje pravno obvestilo.

Informacije na tem spletnem mestu vsebujejo pravna določila o izključitvi odgovornosti, avtorskih pravicah in varstvu osebnih podatkov, kot je določeno v nadaljevanju. Z vstopom in uporabo spletnega mesta EHO ali katerega koli njegovega dela, se strinjate s pogoji in določili, ki jih vsebuje to pravno obvestilo. Če se ne strinjate z njimi delno ali v celoti, vam priporočamo, da ne brskate ali kako drugače uporabljate spletno mesto EHO.

Izključitev odgovornosti

Vse objavljene informacije na spletnem mestu EHO so zgolj informativnega značaja.

Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje EHO d.o.o. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje EHO d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Varstvo osebnih podatkov

V podjetju EHO d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost in z vsemi osebnimi podatki ravnamo strogo zaupno in skrbno. Ob obisku spletnega mesta se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave. S tem lahko informacije na našem spletnem mestu prilagodimo specifičnim potrebam naših strank.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Osebni podatki (npr. ime in priimek ali e-mail), ki jih prejmemo ob kontaktu po elektronski pošti, se uporabljajo izključno za posredovanje želenih informacij. Zavezujemo se, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam. Prosimo, da pri posredovanju podatkov upoštevate, da ne moremo v popolnosti zagotoviti, da nepooblaščena stranka ne bi prebrala ali spremenila vaših podatkov, posredovanih preko interneta.

V primeru kakršnihkoli vprašanj, nas kontaktirajte.

Zaradi izboljšanja uporabniške izkušnje in spremljanja delovanja spletne strani se lahko ob obisku naše strani shranijo na vaš disk »piškotki«. Prosimo, če si več o »piškotkih« preberete v Politiki o piškotkih.

Nekatere funkcionalnosti spletnih strani lahko zahtevajo od obiskovalcev nekaj osebnih podatkov (na primer e-mail, da se naročite na e-novice). V takih primerih se pri vnosu ustreznega dela spletne strani prikaže obvestilo o varstvu podatkov.

Nenehen razvoj interneta zahteva občasne prilagoditve glede varstva osebnih podatkov. Pridržujemo si pravico do sprememb, kadar je to potrebno.

Avtorske pravice

© Copyright EHO d.o.o. Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja EHO d.o.o., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Prosimo, da nas obvestite o morebitnih napakah ali nepravilnostih na našem spletnem mestu.