NAPREDNE TEHNOLOGIJEHLAJENJE. SKLADIŠČENJE. ZORENJE.

S sistemi EHO za zorenje sadja zagotavljamo in izpolnjujemo najvišje standarde tehnologije zorenja ter omogočamo enostavno manipulacijo z blagom in enostavno upravljanje.

Zorilnice EHO so rezultat dolgoletnega razvoja in izkušenj s številnimi izvedbami in zadovoljnimi uporabniki. Omogočajo visoko kakovost zorenja, enostavno manipulacijo z blagom in enostavno upravljanje s pomočjo centralnega nadzornega sistema EHO.

S tehnologijami zorenja EHO zagotavljamo minimalne temperaturne razlike med zrakom in plodovi in preprečujemo temperaturne šoke, poškodbe in izgubo teže plodov. Uporabnikom nudimo pomoč in svetovanje pri tehnologiji zorenja živil.

ZORENJE BANAN

Po meri narejeni sistemi za zorenje EHO omogočajo visokokakovostno zorenje z nizkimi obratovalnimi stroški in enostavnim upravljanjem.

Ustvarite več dobička s sistemi za zorenje EHO – S sistemi za zorenje EHO vam prinašamo visokokakovostno zorenje, nizke obratovalne stroške, minimalno izgubo vlage med procesom zorenja ter enostavno in pregledno upravljanje in vzdrževanje. Vse naštete lastnosti so, tako kot kakovost sadja, sezonski vplivi, svežina plodov in rok uporabnosti, zahteve potrošnikov in želje uporabnikov.

Enostavno zorenje – Sisteme za zorenje EHO odlikuje enostavno zorenje, ki je omogočeno zaradi natančne in enakomerne izvedbe sistema za prisilno vodenje zraka skozi kartone. Poleg tega so njegove prednosti še posebna konstrukcija za nošenje palet, večmestno merjenje, kontrola temperature ploda in zraka ter lasten, namensko izdelan centralni nadzorni sistem EHO, ki omogoča prilagajanje trajanja procesa zorenja glede na potrebe tržišča (npr. zorenje banan lahko traja od 4 do 7 dni). Centralni nadzorni sistem EHO odlikuje enostavna uporaba na mestu samem ali prek oddaljenega računalniškega dostopa.

Vedno po vaši meri – Na podlagi dolgoletnih izkušenj vam lahko ponudimo optimalno rešitev za zorilnice glede na vaše potrebe in prostorsko razpoložljivost. Pri vgradnji uporabljamo le visokokakovostne materiale in komponente, zato je pri naših zorilnicah potrebno minimalno vzdrževanje, vse glavne komponente pa so v primeru servisa ali čiščenja lahko dostopne.

ZORILNICA »EHO PENTHOUSE«

Z zorilnicami »EHO PENTHOUSE« lahko zorimo majhne in velike količine banan.

Ponudimo vam lahko enonivojske ali dvonivojske zorilnice »EHO PENTHOUSE«.
Sistem zorenja omogoča enakomerno zorenje banan v zorilnici. Zrak prihaja iz hladilca, ki je nameščen nad dvojnim stropom zorilnice, potem pa potuje skozi palete z bananami in se ob levi in desni steni vrača nazaj do hladilca.

Z energetsko zelo učinkovitimi ventilatorji EC lahko optimiziramo pretok zraka skozi palete. Smer vrtenja ventilatorjev in pretoka zraka skozi palete je reverzibilna, tj. pretok zraka potuje v dveh smereh. Ventilatorje lahko upravljamo preko centralnega nadzornega sistema EHO glede na število palet v zorilnici.

Zorilnico »Penthouse« odlikujejo enostavna konstrukcija ter nizki obratovalni in vzdrževalni stroški. Najmanjša količina banan za zorenje v zorilnici je vsaj 60 % nominalne kapacitete zorilnice. Kovinska konstrukcija za nošenje palet je lahko samostoječa ali viseča. Zorilnice so zasnovane za zorenje 48 ali 54 kartonov na paleti.

Če potrebujete zorilnico, ki bo prilagojena vašim prostorom, nas kontaktirajte ali pošljite povpraševanje in skupaj bomo našli najboljšo rešitev.

ZORILNICA »EHO SIDE CURTAIN«

Zorilnice z reverzibilnim sistemom pretoka zraka skozi palete in stranskimi zavesami so lahko enonivojske ali dvonivojske.

Z zorilnicami s stranskimi zavesami je omogočeno najenakomernejše zorenje v vsakem kartonu v zorilnici. To pomeni, da je pretok zraka od ventilatorja do vsake palete z bananami enak. Z zelo energetsko učinkovitimi ventilatorji EC je mogoče optimizirati pretok zraka skozi kartone na paletah. Smer vrtenja ventilatorjev in pretoka zraka skozi palete je reverzibilna, tj. pretok zraka potuje v dveh smereh. Glede na število palet v prostoru lahko ventilatorje posamično vklapljamo ali izklapljamo preko centralnega nadzornega sistema EHO. Zasnova zorilnice je narejena tako, da dolžina zorilnice ni omejena. Hladilci in ventilatorji so nameščeni nad hodnikom po celotnem osrednjem delu zorilnice. Kovinska konstrukcija za nošenje palet je lahko samostoječa ali viseča. Zorilnice so zasnovane za zorenje vsebine 48 ali 54 kartonov na paleti.

Če potrebujete zorilnico, ki bo prilagojena vašim prostorom, nas kontaktirajte ali pošljite povpraševanje in skupaj bomo našli najboljšo rešitev.

ZORILNICA »EHO CANVAS«

Nudimo vam enonivojske ali dvonivojske zorilnice s prekrivnimi platni.

Zorilnice s prekrivnimi platni, ki tečejo po paletah, usmerjajo zrak in omogočajo učinkovit sistem zorenja z ventilatorji EC. Z zelo energetsko učinkovitimi ventilatorji EC je mogoče optimizirati pretok zraka skozi kartone na paletah glede na število palet v zorilnici. Z ventilatorji se upravlja preko centralnega nadzornega sistema EHO glede na število palet v zorilnici. Zorilnice so zasnovane za zorenje vsebine 48 ali 54 kartonov na paleti.

Zorilnice s prekrivnimi platni imajo enosmerni pretok zraka, kar pomeni, da zrak skozi kartone na paletah potuje le v eno smer.

Zorilnice s prekrivnimi platni odlikuje zelo učinkovit sistem zorenja z minimalno porabo električne energije. Za pokrivanje palet z bananami se uporabljajo prekrivna platna z električnim pogonom in transparentnimi trakovi za osvetlitev notranjosti zorilnice.

Odlikujejo jih enostavna konstrukcija ter nizki obratovalni in vzdrževalni stroški, po kapaciteti pa so omejene (enonivojske do 24 palet, dvonivojske do 28 palet).

Če potrebujete zorilnico, ki bo prilagojena vašim prostorom, nas kontaktirajte ali pošljite povpraševanje in skupaj bomo našli najboljšo rešitev.

ZORENJE TROPSKEGA SADJA

S prilagojenimi rešitvami sistemov zorenja EHO vam omogočamo natančno kontrolo atmosfere v zorilnici za doseganje vrhunskih rezultatov.

Povpraševanje po tropskih in eksotičnih sadežih, kot so avokado, mango, papaja itd., se pri potrošnikih dnevno povečuje. Nudimo vam zorilnice EHO za zorenje tropskega sadja. V primerjavi z zorilnicami banan so zorilnice za tropsko sadje opremljene z več dodatne opreme za nadzor in spremljanje različnih parametrov (npr. sistem za vlaženje, senzorji CO2 itd.).

Zavedamo se, da je pri sistemih za zorenje v primerih okvar izrednega pomena hitro in učinkovito posredovanje.

Če potrebujete zorilnico, ki bo prilagojena vašim prostorom, nas kontaktirajte ali pošljite povpraševanje in skupaj bomo našli najboljšo rešitev.

CENTRALNI NADZORNI SISTEM EHO

S centralnim nadzornim sistemom EHO se lahko daljinsko povežemo z vašim objektom, kar omogoča upravljanje in nadzor objekta ter zagotavlja takojšen in celovit strokovni servis in podporo v primeru izrednih situacij.

SERVIS 24/7

Zavedamo se, da je pri sistemih za zorenje v primerih okvar izrednega pomena hitro in učinkovito posredovanje. V 24-urni pripravljenosti imamo izjemno usposobljeno servisno ekipo, ki zagotavlja svetovanje, preventivno vzdrževanje in servisne posege. Na našo izkušeno ekipo in kakovostno podporo se lahko zanesete 24 ur na dan, 365 dni na leto. Nudimo vam tudi zamenjavo in tehnične izboljšave obstoječih hladilnih sistemov po meri.

VEČ INFORMACIJ

Če potrebujete zorilnico, ki bo prilagojena vašim prostorom, nas kontaktirajte ali pošljite povpraševanje in skupaj bomo našli najboljšo rešitev.

REFERENCE

Ponosni smo na več kot 800 uspešno zaključenih projektov in odlične odnose s svojimi partnerji v več kot 30 državah po vsem svetu.

Zakaj izbrati EHO?

EHO SISTEMI