NAPREDNE TEHNOLOGIJEHLAJENJE. SKLADIŠČENJE. ZORENJE.

Kakovost živil je v veliki meri odvisna od visokokakovostnih hladilnih sistemov z zanesljivimi temperaturnimi režimi.

Poskrbeli bomo za pravilno izbiro in namestitev ustreznega hladilnega sistema. Na ta način zagotovimo tehnološke standarde in posledično kakovost blaga, ki se distribuira na debelo, drobno ali neposredno potrošniku.

Hlajena skladišča za sveže blago

Pozitivni (+) temperaturni režim

Tovrstna skladišča so v glavnem namenjena skladiščenju živil za potrebe pridelovalcev, predelovalcev, distributerjev in trgovskih središč.

V skladišča vgrajujemo sodobno opremo, s katero zagotovimo:

  • optimalno meritev ter regulacijo temperature in vlage,
  • ustrezno kroženje zraka,
  • prezračevanje skladiščnih prostorov,
  • minimalen odvzem vlage iz skladiščenega blaga,
  • prilagajanje logističnim zahtevam objekta (transportne poti, embalaža, regalni sistem).

Hlajena skladišča za zamrznjeno blago

Negativni (-) temperaturni režim

Tovrstna skladišča so namenjena predvsem skladiščenju živil na daljši rok. Skladišča so običajno opremljena z regalnimi sistemi, ki zagotavljajo optimalno izkoriščenost prostora ter funkcionalno in pregledno manipulacijo blaga.

Z zamrznjeno hrano je potrošnikom omogočen dostop do sezonskih izdelkov, ki sicer ne bi bili na razpolago skozi celo leto, razen če bi bili uvoženi iz čezoceanskih držav, kar pa je povezano s stroški in vplivom na okolje.

Pri skladiščih za zamrznjeno blago je poleg ustreznega hladilnega sistema pomembna tudi kakovostna izvedba izolacij s poudarkom na:

  • preprečevanju toplotnih mostov,
  • parni nepropustnosti,
  • pravilni izbiri hladilniških vrat,
  • ogrevanju kritičnih elementov (vrata, odtoki itd.)

LOGISTIČNI CENTRI

CENTRALNI NADZORNI SISTEM EHO

S centralnim nadzornim sistemom EHO se lahko daljinsko povežemo z vašim objektom, kar omogoča upravljanje in nadzor objekta ter zagotavlja takojšen in celovit strokovni servis in podporo v primeru izrednih situacij.

SERVIS 24/7

Zavedamo se, da je pri hladilnih sistemih v primerih okvar hitro in učinkovito posredovanje izrednega pomena. V 24-urni pripravljenosti imamo izjemno usposobljeno servisno ekipo, ki zagotavlja svetovanje, preventivno vzdrževanje in servisne posege. Na našo izkušeno ekipo in kakovostno podporo se lahko zanesete 24 ur na dan, 365 dni na leto. Nudimo vam tudi zamenjavo in tehnične izboljšave obstoječih hladilnih sistemov po meri.

VEČ INFORMACIJ

Kontaktirajte nas za več informacij in dovolite, da vam osebno pokažemo veliko dodano vrednost, ki jo lahko EHO tehnologije hlajenja, skladiščenja in zorenja prinesejo vam in vašemu podjetju.

Zakaj izbrati EHO?

EHO SISTEMI