NAPREDNE TEHNOLOGIJEHLAJENJE. SKLADIŠČENJE. ZORENJE.

S prilagojenimi rešitvami sistemov zorenja EHO vam omogočamo natančno kontrolo atmosfere v zorilnici za doseganje vrhunskih rezultatov.

Povpraševanje po tropskih in eksotičnih sadežih, kot so avokado, mango, papaja itd., se pri potrošnikih dnevno povečuje. Nudimo vam zorilnice EHO za zorenje tropskega sadja. V primerjavi z zorilnicami banan so zorilnice za tropsko sadje opremljene z več dodatne opreme za nadzor in spremljanje različnih parametrov (npr. sistem za vlaženje, senzorji CO2 itd.).

Zavedamo se, da je pri sistemih za zorenje v primerih okvar izrednega pomena hitro in učinkovito posredovanje.

Če potrebujete zorilnico, ki bo prilagojena vašim prostorom, nas kontaktirajte ali pošljite povpraševanje in skupaj bomo našli najboljšo rešitev.

CENTRALNI NADZORNI SISTEM EHO

S centralnim nadzornim sistemom EHO se lahko daljinsko povežemo z vašim objektom, kar omogoča upravljanje in nadzor objekta ter zagotavlja takojšen in celovit strokovni servis in podporo v primeru izrednih situacij.

SERVIS 24/7

Zavedamo se, da je pri sistemih za zorenje v primerih okvar izrednega pomena hitro in učinkovito posredovanje. V 24-urni pripravljenosti imamo izjemno usposobljeno servisno ekipo, ki zagotavlja svetovanje, preventivno vzdrževanje in servisne posege. Na našo izkušeno ekipo in kakovostno podporo se lahko zanesete 24 ur na dan, 365 dni na leto. Nudimo vam tudi zamenjavo in tehnične izboljšave obstoječih hladilnih sistemov po meri.

Zakaj izbrati EHO?

EHO SISTEMI